Mazăre: Primăria Constanţa va cheltui 100 de euro pentru întreţinerea unui maidanez două săptămâni

0
604

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că legea privind câinii fără stăpân va fi aplicată de la 1 ianuarie 2014, edilul estimând că Primăria va cheltui în jur de 100 de euro pentru întreţinerea unui astfel de câine timp de două săptămâni, până când acesta va fi eutanasiat, dacă nu va fi adoptat.

Radu Mazăre (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto).

Mazăre a anunţat, miercuri, la finalul şedinţei Consiliului Local, că în perioada următoare va fi organizată o licitaţie pentru desemnarea firmei care se va ocupa de strângerea maidanezilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Probabil o să o începem să o aplicăm de la 1 ianuarie, pe bugetul anului viitor. Am discutat ca să găsim bani pentru aşa ceva, o să ne apucăm să facem o nouă licitaţie care să fie exact în concordanţă cu legea, cu prins, cu ţinut două săptămâni, cu eutanasiat, şamd şi să nu avem discuţii că de ce am prelungit contractul actual. Facem o licitaţie, ne apucăm de licitaţie acum, taman bine în trei-patru luni de zile se finalizează licitaţia, contestaţii, apoi de la anul am bugetat-o şi încep să o execute în conformitate cu legea”, a declarat Radu Mazăre.

El a precizat că estimează ca într-un an şi jumătate, numărul câinilor fără stăpân de pe străzile Constanţei să se reducă spre zero.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiţi articolul integral pe mediafax.ro, Miercuri, 2 oct.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply