Mangalia: S-a deschis Târgul Estival „Carte la nisip“

0
789

Cea de-a XVI-a ediţie a Târgului Estival „Carte la nisip” a debutat, duminică seară, la Casa de Cultură din Mangalia, într-o atmosferă specială, răcorită şi „stropită” cu vin de calitate. Târgul va continua şi în această săptămână cu alte evenimente culturale pentru toate gusturile şi vârstele.

După vernisajul de ieri al expoziţiei de pictură semnată de Constanţa Petrescu-Dănilă, astăzi, de la ora 20.00, sunt programate lansări de carte sub egida Clubului Amiralilor. În acest context, vor fi prezentate publicului de la mare două volume deosebite: „Despre Intelligence… Altfel şi-n mai multe feluri”, de contraamiral de flotilă (r) Ioan Marian, şi „Concluziile procesului de la Haga în legătură cu delimitarea zonei economice exclusive a României”, de viceamiral (r) dr. Eugen Laurian.

Mâine, de la ora 20.00, evenimentele speciale din cadrul Târgului Estival „Carte la nisip” continuă cu „Armoniile cuvântului”, un recital de muzică folk şi poezie susţinut de Walter Ghicolescu şi George Eugen Doinaru.

Evenimente culturale se vor desfăşura şi zilele următoare, când sunt aşteptaţi să-şi lanseze cărţile… „la nisip” scriitorii Radu Paraschivescu şi Mircea Cărtărescu

Târgul Estival „Carte la nisip” se desfăşoară sub egida Primăriei Municipiului Mangalia, în parteneriat cu Consiliul Local Mangalia, Complexul Cultural „Callatis” şi Editura Humanitas.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mirela STÎNGĂ, Telegrafonline.ro, Marti, 23.07.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply