Doar o zi până la Liberty Parade 2013: distracţia va ţine de la 17.00, până la 6 dimineaţa!

0
659

Mai este o singură zi până la startul celui mai fierbinte eveniment dance din Romania: „Liberty Parade“, care va avea loc mâine, la „Black Sea Arena”, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Zeci de mii de fani ai muzicii dance se vor afla la cea mai mare petrecere în aer liber de pe litoralul romanesc. 26 de DJ-i vor mixa, live, într-un mega-show de sunet şi lumină, care va dura 14 ore!

Cel mai mare eveniment dance din istoria radioului îi aduce, cap de afiş, pe Alex Gaudino şi Dr. Kucho! Alături de cele două vedete internaţionale, pe scena Liberty Parade vor mixa cei mai buni DJ-i din România, într-un line-up de senzaţie: DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Liviu Hodor & Cristi Stanciu – cei doi DJ de la Request 629 şi producătorii imnului Liberty Parade 2013, alaturi de Deepside Deejays & Mona, precum şi Radio Killer, Vali Bărbulescu, Christian Green şi Vika Jigulina. De la Cluj-Napoca, DJ Optick vine direct pe plaja dintre Venus si Saturn, unde va incinge atmosfera la Liberty Parade 2013!

„Liberty Parade”, produs in intregime de Radio 21 este cel mai mare eveniment dance din istoria radioului si numara 13 veri de distractie fara limite. Anul trecut, potrivit cifrelor furnizate de Radio 21, peste 70.000 de participanţi au fost prezenţi în caravana Liberty şi, ulterior, până dimineaţă, pe plaja dintre Saturn şi Venus.

Organizatorii anunţă că vor strânge „rândurile“ în intersecţia din Olimp începând cu orele 16.00, plecarea cu cele trei TIR-uri urmând să aibă loc în jur de 17.30. Sosirea caravanei va avea loc, la scena din Venus, în jurul orelor 20.00, iar concertele se vor desfăşura de la 19.00 şi până la 6 dimineaţa.

editiadesud.ro, vineri, 12.07.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply