Mangalia – Lucrări de infrastructură

0
540
starshiners.ro%20

Primăria Mangalia a finalizat, zilele trecute, lucrările de pietruire a 18 străzi de pământ din cartierele Dobrogea I şi Dobrogea II. Potrivit reprezentanţilor administraţiei publice locale, pietruirea celor 18 străzi face parte dintr-un program mai amplu de amenajare a tramei stradale din cele două cartiere.

„În Dobrogea I şi II s-au construit case în urmă cu şapte ani, dar, de atunci şi până acum, nimeni nu a făcut nimic pentru introducrea utilităţilor”, au spus reprezentanţii administraţiei locale.

În altă ordine de idei, Primăria Mangalia le dă o veste bună tuturor şoferilor din localitate, deoarece, în perioada următoare, administraţia locală va începe o amplă campanie de plombare a celor mai importante artere din oraş.

„Sunt străzi care s-au deteriorat în iarna trecută şi, de aceea, trebuie să demarăm acest program de astupare a gropilor din carosabil, pentru ca şoferii să nu-şi rupă maşinile pe străzile din oraş”, au spus surse din cadrul Primăriei Mangalia, care au adăugat că programul de plombare a străzilor va dura până la începutul lunii iunie. (T.I.)

Telegrafonline.ro, Marti, 14 Mai 2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply