Vrei să mănânci sănătos? Te costă peste 500 de lei pe lună

0
674

Cea mai ieftină alimentaţie sănătoasă, după recomandările specialiştilor în nutriţie de sub cupola Societăţii de Nutriţie din România, te costă peste 500 de lei pe lună, reiese dintr-o estimare ECONOMICA.NET. În aceşti bani nu intră dulciurile şi nici băuturile alcoolice care, de regulă, pot fi consumate în cantităţi mici. Află dintr-un material ECONOMICA.NET cât plăteşti ca să te hrăneşti ca la carte, respectând întocmai recomandările specialiştilor în alimentaţie sănătoasă.

Mancarea sanatoasa castiga teren in toata lumea

Mancarea sanatoasa castiga teren in toata lumea.

Informaţiile referitoare la ce şi cât trebuie să consume zilnic un om sănătos, pe care le puteţi citi în continuare, se regăsesc în Ghidul pentru alimentaţia sănătoasă elaborat de Societatea de Nutriţie din România, pe care îl puteţi consulta aici.

Potrivit Societăţii de Nutriţie din România, o persoană sănătoasă şi normoponderală ar trebui să consume zilnic următoarele grupe de alimente:

  • – Pâine, cereale, orez şi paste integrale (nerafinate): 6-11 porţii recomandate pe zi;
  • – Legume şi vegetale: 3-5 porţii pe zi;
  • – Fructe: 2-4 porţii pe zi;
  • – Lactate: 2-3 porţii pe zi;
  • – Carne, peşte, ouă: 2-3 porţii pe zi;
  • – Uleiuri şi dulciuri: cantităţi cât mai mici.

Citiţi în continuare în ECONOMICA.NET cât reprezintă o porţie din fiecare din grupele de alimente indicate mai sus şi mai ales cât veţi plăti lunar dacă respectaţi recomandările specialiştilor Societăţii de Nutriţie din România.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Duminică, 3 martie 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply