Proiect de extindere a reţelei de electricitate, la Mangalia

0
717

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a avut vineri întâlniri cu locuitorii din mai multe zone ale oraşului, în cadrul unor audienţe publice, dar şi a unei dezbateri organizate la Casa de Cultură.

Astfel, edilul Mangaliei s-a deplasat mai întâi în zona Fruviileg, situată la ieşirea către Constanţa, pentru programul de audienţe pe care a anunţat că le va susţine în diferite cartiere ale oraşului.

În discuţiile cu primarul, cetăţenii s-au interesat despre metoda şi programul de acordare a ajutoarelor sociale. Cristian Radu a precizat că celor care nu se pot deplasa, li se vor aduce periodic alimente de la Cantina socială a municipalităţii. Totodată, primarul a reiterat ideea că “nu vor primi ajutoare sociale persoanele certate cu legea”.

În zona Fruviileg, precum şi în alte cartiere de la marginea oraşului, municipalitatea a demarat un recensământ, cu scopul de a se identifica toate problemele oamenilor, dar şi pentru a se întocmi acte de identitate celor care încă nu au.

La întâlnirea cu proprietarii imobilelor din zona spitalului municipal, s-a discutat în principal despre branşarea la sistemul de energie electrică, întrucât respectivii locuitori folosesc de peste şapte ani reţeaua electrică a unităţii medicale, iar transformatorul şi cablajul la reţeaua de electricitate nu sunt dimensionate pentru a suporta tot consumul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Primarul a spus că trebuie găsită urgent o soluţie, pentru a nu periclita activitatea spitalului. “Municipalitatea şi-a propus pentru anul 2013 implementarea unui proiect de extindere a reţelei de electricitate care să cuprindă şi străzile din zona spitalului”, a menţionat Cristian Radu.

În cadrul discuţiilor s-a mai stabilit ca pe drumurile de acces din zona respectivă să fie montate limitatoare de viteză şi să se realizeze o delimitare a incintei unităţii medicale de zona locuită.

În privinţa problemei câinilor fără stăpân, edilul a mai precizat că se lucrează la un proiect ce va fi clar stipulat, printr-o hotărâre de Consiliu Local.

Vineri, 1 februarie 2013,   Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply