Şedinţă ordinară a Consiliului Local Mangalia

0
790

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat pentru vineri, 14 decembrie, ora 12.00, o şedinţă ordinară a Consiliului Local pentru discutarea mai multor proiecte de hotărâre de interes local.

Unul dintre proiecte se referă la stabilirea preţului de vânzare a spaţiilor locative din unele blocuri din oraş, iar altul are în vedere darea în administrare a centralei termice situată în incinta Spitalului Municipal Mangalia.

Pe ordinea de zi mai figurează două proiecte privind aprobarea încheierii unor contracte de asociere în participaţiune, în vederea exploatării în comun a locaţiilor cu destinaţie de difuzare presă, precum şi edificării şi exploatării în comun a spaţiilor cu destinaţie de staţii pentru mijloacele de transport în comun.

Consilierii vor mai discuta despre demolarea, prin procedură administrativă, a unor construcţii edificate ilegal, înfiinţarea unităţii locale de monitorizare a serviciilor comunitare de utilităţi publice şi darea în administrare a centralei termice a Primăriei şi a centralelor termice din incinta instituţiilor de învăţământ, către SC Goldterm.

Totodată, se va supune dezbaterii un proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a căminului de bătrâni din Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MangaliaNews.ro, Joi,13 decembrie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply