Chirurgul Mihai Lupea, avansat ca director al Spitalului Mangalia

0
820
Mocanu s-a întors la Morgă, Lefter -medic primar.

Exclusiv: Chirurgul Mihai Lupea, avansat ca director al Spitalului Mangalia

La Spitalul Municipal Mangalia bate vântul schimbării. Medicul Liviu Mocanu a fost înlocuit marţi de la şefia unităţii sanitare din sudul litoralului cu medicul chirurg Mihai Lupea. Decizia aparţine exclusiv primarului Claudiu Mihai Tusac, în administrarea căruia se află unitatea sanitară. La baza schimbării ar fi stat o hotărâre de-a Consilului Local Municipal de care se pare că ar fi auzit numai Tusac.

Medicul Liviu Mocanu spune că a vrut să renunţe la funcţia de manager, fapt pentru care, din aprilie, i-ar fi înaintat edilului un document prin care solicita încetarea contractului de management cu acordul părţilor. Acesta susţine că, din 2010 de când se află la conducerea unităţii sanitare, a reuşit să-şi îndeplinească obiectivele propuse, iar bilanţul activităţii sale este unul rezonabil.

Medicul Mocanu nu a părăsit spitalul definitiv, acesta activează în prezent ca şef al Laboratorului de Anatomie Patologică. Am revenit pe funcţia pe care am deţinut-o şi în 2001. Acum sunt alegeri locale, vedem ce va fi după, a declarat dr. Mocanu.

Nu doar acesta a decis să renunţe la funcţia de conducere. Şi medicul Dan Lefter a renunţat la statutul de director medical. Familia este mai presus de toate. Am decis să renunţ la funcţia de director medical încă din luna aprilie. Acum lucrez în cadrul spitalului ca medic primar, susţine dr. Dan Lefter. Locul acestuia va fi preluat de către ortopedul Bogdan Bocai.

Noul manager al spitalului vrea ca instituţia să funcţioneze în limite normale. Instituţia a funcţionat până acum în limite normale şi sper ca acest lucru să se întâmple în continuare, dar şi să trecem perioada aceasta de efervescenţă politică cu bine, a declarat, pentru Replica, medicul Mihai Lupea.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alexandra VASILE, 9 mai 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply