Cezar Preda: Legea electorală e criminală pentru România. Lumea interlopă a intrat în politică

0
668

Preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Cezar Preda, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că actuala lege electorală este “criminală pentru România”, el arătând că lumea interlopă a intrat în politică, iar beizadelele primesc cadou de la părinţi locuri de parlamentar.

Deputatul PDL a spus că la nivelul comisiei a fost făcută o analiză a penetrării lumii interlope în spaţiul politic românesc.

“Am vrut să avem o analiză foarte clară a penetrării lumii interlope în spaţiul politic românesc şi evoluţia sa de la aceea de a te folosi de oamenii politici şi până aţi atinge scopul. Au depăşit această situaţie în 2004, au început să intre ca şi consilieri locali, judeţeni, iar în 2008 au depăşit şi această barieră şi au intrat direct în viaţa politică spunând «Ce nevoie mai am eu de politician când pot să intru cu bani să fac eu politică?» şi am ajuns la această nenorocire”, a afirmat Preda.

În opinia sa, pericolul din toamna aceasta este că “pe sistemul acesta labil de vot” vor intra în Parlament oameni cu bani.

Interviul integral, cu video, pe mediafax.ro 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply