Şoc în PDL. Frunzăverde pleacă la PNL

0
584

Sorin Frunzăverde a fost printre membrii fondatori ai PD

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Sorin Frunzăverde, va candida din partea USL la alegerile locale.

Unul dintre cei trei prim-vicepreşedinţi ai PDL, Sorin Frunzăverde, a decis, ieri, să îi părăsească pe democrat-liberali după 20 de ani în acest partid. Negocierile cu Sorin Frunzăverde au fost purtate de vicepreşedinţii PNL Dan Radu Ruşanu şi Mihai Voicu împreună cu liderul PNL Caraş-Severin, Marcel Vela.

Informaţia a fost confirmată de Sorin Frunzăverde, care a declarat că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş Severin, din partea USL.

„Ne-am întâlnit astăzi cu domnul Sorin Frunzăverde şi am discutat timp de trei ore. Am stabilit că dânsul va candida din partea USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş Severin. Ulterior, îşi va da demisia din PDL şi va fi desemnat vicepreşedinte al partidului pentru relaţii internaţionale”,  a declarat Dan Radu Ruşanu pentru „Adevărul”.

Frunzăverde a fost reţinut în declaraţii, anunţând doar că va ţine astăzi o conferinţă de presă în care va prezenta detaliile „schimbării”. Liderul PNL Caraş Severin, Marcel Vela, a susţinut că, alături de Sorin Frunzăverde, se vor alătura liberalilor 42 de primari şi trei parlamentari PDL.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dispute cu Udrea şi Boc

Vestea plecării lui Frunzăverde a părut să îi ia prin surprindere pe liderii democrat-liberali. Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a susţinut că plecarea lui Frunzăverde „nu este un lucru bun pentru PDL”, iar ea, personal, nu ştia de decizia prim-vicelui democrat-liberal.

Articolul întreg în Adevarul, 27 martie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply