ATENŢIE MARE / Falşi comisari de la OPC fac legea la Constanţa

0
700
În ultima perioadă au apărut din nou falşii comisari OPC care acţionează pe raza judeţului Constanţa. Dionisie Culeţu, comisarul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, atrage atenţia tuturor operatorilor economici din municipiul Constanţa să solicite documente oricărei echipe de control care se prezintă în unitate în numele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Comisarii OPC trebuie să prezinte ordinul de deplasare/serviciu pentru data respectivă, legitimaţia de comisar şi să solicite menţionarea controlului în Registrului Unic de Control. Atunci când se aplică amenzi contravenţionale, acestea se achită la Trezoreria de care aparţine operatorul economic şi nu „cash” echipei de comisari.
 
Legitimaţiile adevăraţilor comisari au sigla „ANPC – Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, CJPC – Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.
Legitimaţiilor falşilor comisari sunt emise de asociaţii neguvernamentale pentru protecţia consumatorilor. Conform legislaţiei în vigoare, reprezentanţii asociaţiilor neguvernamentale nu au drept de control.
 
Cuget Liber, Miercuri, 07 Martie 2012. Autor: Andreea PERHAIŢĂ .
 

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply