Mangalia: Paşi noi pentru reinstalarea normalităţii

0
749

Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac: „Indiferent cu ce probleme ne confruntăm ca administraţie locală, indiferent ce neînţelegeri apar între oamenii politici locali, cetăţenii nu trebuie să simtă acest lucru”

PROIECTE CONTINUATE Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, a declarat, într-un comunicat de presă, că, în ultima săptămână, cetăţenii municipiului s-au putut bucura de linişte, viaţa cotidiană reintrând în limitele fireşti din toate punctele de vedere. „Pe lângă căldura furnizată către locuinţele cetăţenilor, s-au reinstalat schelele pentru continuarea proiectului privind anveloparea blocurilor de locuinţe. Reabilitarea trotuarelor înaintează rapid, urmând ca, săptămâna aceasta, să înceapă noi tronsoane. Blocurile cu locuinţe în regim de închiriere şi locuinţe sociale vor începe din nou să se înalţe tot în această săptămână şi se fac demersurile necesare pentru acordarea pachetelor de alimente mult-aşteptate de pensionarii cu pensii mici şi de cetăţenii care nu realizează venituri”, a spus Tusac.

El a adăugat că proiectele de dezvoltare turistică a municipiului şi a staţiunilor aferente se află şi ele pe lista priorităţilor administraţiei locale: reabilitarea stradală în Neptun, Portul Turistic Mangalia (amenajările terenului de mini-golf), demararea proiectului Club Nautic „Callatis” (pentru care s-a semnat de curând contractul de finanţare) şi alte proiecte depuse şi aflate în stadiul de evaluare.

„Cum era de aşteptat, de 1 martie, doamnele şi domnişoarele din localitate au fost surprinse de reprezentanţii partidelor politice care le-au oferit flori atât la locurile lor de muncă, dar şi pe străzile municipiului. De 8 martie vor urma alte surprize! Iată că viaţa cotidiană a municipiului Mangalia reintră pe făgaşul normalităţii, o stare atât de solicitată de cetăţeni după o iarnă agitată şi grea”, a spus edilul.

Tatian IORGA ([email protected]) Luni, 05 Martie 2012


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply