Lipsa caldurii, pretext pentru viitorii candidati sa promita “marea cu sarea”!

0
1053

Editia de Sud: Apropiatele alegeri, determina aparitia candidatilor la Primaria Mangalia, precum ghioceii de sub zapada. Pina acum, cei mai grabiti sa-si anunte intentia de a candida sunt independentii. Primul dintre acestia care si-a lansat candidatura este dr.Ion Niculescu, care a spus ca este hotarit sa faca ordine in Primaria Mangalia, unde “birocratia si ineficienta sunt la ordinea zilei”. Un alt nume vehiculat, tot in tabara independentilor, este pesedistul Mihai Voicu, despre care s-a spus ca l-ar fi tradat pe presedintele partidului, Mihai Claudiu Tusac. Urmatorul candidat pus pe afisul alegerilor locale este Cristian Radu, nimeni altul decit Seful Garzii Financiare Constanta.

Nu in ultimul rind, ieri, orasul a fost impinzit cu afise si pliante ce-l infatiseaza pe Doru Munteanu, fiul fostului Sef al Politiei Neptun, Stefan Munteanu. Avind in spate fundatia umanitara ce-i poarta numele, Doru Munteanu a organizat, ieri, o intilnire la Casa de Cultura, unde a discutat despre prevedederile OUG 69/2010, privind reabilitarea termica a cladirilor. In materialul distribuit in toate cutiile postale din Mangalia, Doru Munteanu a venit cu sloganul “Fundatia Umanitara va aduce caldura de care aveti nevoie!”

Avind in vedere faptul ca, aproape toata iarna, cetatenii Mangaliei, pe care tinarul si-i doreste aproape, au indurat, in locuinte, frigul cumplit, in conditiile codurilor galben si portocaliu de ger si ninsori, este mult prea tardiva “caldura” pe care acesta doreste s-o ofere, cu generozitate taman in preajma alegerilor. Pe de alta parte, reabilitarea termica a blocurilor nu schimba cu nimic problema caldurii, in sensul ca, in prezent, desi multe cladiri dispun de acest confort, frigul din locuinte a ramas la fel de cumplit, camerele neavind, din start, 25 grade Celsius.

Nu in ultimul rind, este total nepotrivit, daca nu sfidator ca persoanele care doresc sa candideze pentru functiile de primar sau consilier local sa se agate de problema caldurii pentru a obtine voturi. Unde au fost toti acesti oameni, cind orasul a inghetat la propriu?

Sursa: Editia de Sud, February 28, 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply