Bîrbora, exclus din PMP: „Se pare că nu este nevoie de oameni ca mine în partid”

2
939
Constantin_Birbora-
TOMIS NEWS: Candidatul PMP la primăria Mangalia, prof. Constantin Bîrbora, anunță un conflict în cadrul PMP, din care a ieșit cam „șifonat”. Acesta susține că a fost exclus din partid și comentează situația în cuvinte foarte dure, aducând reproșuri conducerii organizației județene.
„Mi-a fost retras spijinul politic (excluderea din partid) de catre domnul presedinte al PMP Constanta Claudiu-Iorga Palaz si domnul vicepresedinte Florin Goidea. In aceste conditii conform legii, pierd locul de consilier din Consiliul Local Mangalia, de fapt pierd ocazia de a-mi realiza proiectele, de a avea un cuvant de spus si de a-i reprezenta pe oamenii din Mangalia asa cum le-am promis. (…) Persoana care imi va lua locul in Consiliul Local va fi acea persoana care va executa ordinele, fiind demna de toata mila pentru ca se impune pe principiul „daca voi nu ma vreti, eu va vreau”! Uita ca cei 4 ani de mandat vor trece foarte repede, iar dupa aceea tot restul vietii va raspunde moral pentru aceasta lipsa de respect fata de alegatori. (…) Astazi, avem dovada clara a faptului ca nu se doreste schimbarea pentru binele oamenilor, dovada faptului ca alegatorii nu sunt respectati pentru optiunile lor, ca se fac jocuri politice bazate pe nepotisme, care n-au nicio legatura cu oamenii. Prin aceasta atitudine, se creeaza viitorul electorat anti-vot! (…) Am fost un candidat incomod inca de la inceputul campaniei, nu am cedat presiunilor, dar se pare ca nu este nevoie ca oameni ca mine in PMP.  Ii avertizez pe toti fostii mei colegi din PMP, actuali consilieri ai PMP, viitori candidati din partea PMP sa reflecteze la toate aceste lucruri si sa se intrebe daca nu cumva maine va fi randul lor!”, a spus prof. Constantin Bîrbora.
Candidatul PMP nu s-a numărat printre primii trei înscriși în cursa pentru primărie. Primarul în funcție Cristian Radu și-a adjudecat duminica trecută un nou mandat, cu 40,74%, iar locurile doi și trei au fost ocupate de Zanfir Iorguș, independent (32,02%) și Bogdan Maganu (PSD), cu 10,99%.

sursa: tomisnews.ro, duminica, 12 iunie 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. Politicieni din opozitie, daca aveti coloana vertebrala, de ce stati ascunsi si nu aveti reactie, nu sunteti in slujba tuturor cetatenilor si a celor care v-au votat si a celor care nu v-au votat?
    Nu aveti si voi o opinie?
    Fricosilor!

Leave a Reply