Camere video la Mangalia

1
860

camere-video-la-mangalia

În urmă cu doi ani, la Mangalia demara un proiect privind supravegherea video a municipiului şi a celor şase staţiuni din sudul litoralului. Deoarece oraşul se confruntă cu nenumărate infracţiuni, în 2014, pentru liniştea cetăţenilor urbei s-a decis amplasarea pentru început a 71 de camere video care nu sunt funcţionale nici la ora actuală.

Potrivit directorului Poliţiei Locale Mangalia, Mihai Angelescu, (v. Video) întârzierea în finalizarea definitivării proiectului privind funcționarea camerelor video a fost cauzată de ENEL. Șeful poliţiştilor locali susține că situaţia s-a rezolvat, iar în cel mult două săptămâni camerele video vor funcţiona.

În municipiu vor fi montate 71 de camere de supraveghere, care au fost deja achiziţionate, iar în câţiva ani numărul acestora va creşte la peste 400.

Camerele vor fi utilizate pentru supravegherea zonelor „fierbinţi“ din punct de vedere infracţional ale municipiului Mangalia. În special sunt vizate „barăcile“ din Cartierul Colonişti și unităţile de învăţământ. Mai mult, Poliţia Naţională şi-a arătat interesul în semnarea unui protocol cu Poliţia Locală Mangalia, în vederea schimbului de date.

Odată montate și puse în funcțiune, camerele video vor reduce la aproape jumătate infracţionalitatea din Mangalia și stațiunile arondate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, pe tvlitoral.ro, 28.01.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Minciuni! De 4 ani au promis montarea camerelor video! Enel, rebel, Eac, Gold, toate sunt vinovate. Numai cei care au promis nu au vina! Alta promisiune bifata!

Leave a Reply