Andrei Trifu, rănit în incendiul de la ”Colectiv”, ajutat de autorităţile din Mangalia

0
788

trifu-andrei

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, marți, într-o şedinţă ordinară, acordarea unui ajutor de urgenţă în valoare de 10.000 de lei pentru Andrei Trifu, rănit în incendiul din urmă cu aproape o lună, de la Clubul Colectiv din Capitală.

Andrei Trifu, în vârstă de 44 de ani, scafandru de mare adâncime din Mangalia, a fost rănit în incendiul de la Colectiv, din 30 octombrie, fiind internat în Spitalul Bagdasar Arseni, din Bucureşti.

La două săptămâni de la producerea tragediei, el a susţinut o conferinţă de presă, în spitalul amintit, alături de alţi trei pacienţi răniţi în acel incendiu de la Colectiv, în care a povestit despre momentele teribile prin care a trecut atunci şi cum a reuşit să scape din club, în condiţiile în care se afla la patru metri de scenă.

Acesta a povestit că a mers cu nişte prieteni la concert, deoarece membrii trupei Goodbye to Gravity îi erau, de asemenea, prieteni. “În momentul în care a izbucnit incendiul, a fost o stare de hipnoză general. Lumea a paralizat pentru câteva secunde. Solistul chiar a cerut un instinctor, dar se pare că nu a fost pentru moment nimic de ajutor. După câteva secunde, a început aşa-zisul foc puternic, care a trimis lumea spre ieşire, într-o busculadă de care nu aş vrea să aibă parte nimeni de acum încolo. Eram exact la mijlocul scenei, la patru metri de scenă, în faţa camerelor principale de filmat”, povestea Andrei în conferinţa de presă din 12 noiembrie, de la Spitalul Bagdasar Arseni.

Citiți continuarea în ziuaconstanta.ro, 25.11.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply