ZIUA EDUCAŢIEI, 5 octombrie, NU este ZI LIBERĂ. Ce se întâmplă luni cu elevii şi profesorii

0
1267

ziuamondiala-a-educatiei

Luni nu vor fi cursuri în şcolile din Capitală, pentru că este Ziua Educaţiei şi, pentru Bucureşti, este prevăzut prin Contractul Colectiv de Muncă faptul că este zi nelucrătoare, ceea ce înseamnă că profesorii şi elevii nu merg la şcoală în 5 octombrie, a declarat purtătorul de cuvânt al ISMB.

Nu acelaşi lucru se întâmplă în ţară, unde elevii şi profesorii vor merge la şcoală pentru activităţi specifice. 

Ziua educaţiei aduce bucurie pentru unii elevi şi profesori. “Luni nu se fac cursuri, pentru că este Ziua Mondială a Educaţiei şi, cu această ocazie, aniversăm cadrele didactice din Capitală. În unităţile de învăţământ nu vor veni, luni 5 octombrie, nici profesorii, nici elevii”, a spus, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Marian Banu.

Acesta a precizat că în Contractul Colectiv de Muncă la nivelul grupului de unităţi al ISMB este prevăzut faptul că 5 octombrie este zi nelucrătoare, pentru că este Ziua Mondială a Educaţiei.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/5-octombrie-ziua-educatiei-este-zi-libera-sau-nu-pentru-elevi-si-profesori_248382.html#ixzz3nfLrTTMf

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply