Încă două victime ale mării, la Vama Veche și Costinești!

0
559

victimealemarii

     Două noi victime ale mării, la Vama Veche și Costinești!
     La data de 02.09.2015, în jurul orelor 15:00, Biroul de Poliţie Vama Veche-2 Mai a fost sesizat prin SNUAU,  cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat în mare, în dreptul terasei PURA VIDA situată pe plaja din Vama Veche.
     La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă şi o ambulanţă SMURD.
     După efectuarea manevrelor de resuscitare, la ora 15:45, a fost constatat decesul persoanei în cauză. Cu ocazia investigaţiilor efectuate în zonă nu au fost identificate persoane care să dea relaţii despre persoana decedată şi nu au fost găsite bunuri sau înscrisuri care să ducă la identificarea cadavrului.
     La scurt timp, poliţiştii au identificat persoana ca fiind un bărbat de 44 de ani din Noua Zeelanda.
     Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Mun. Mangalia în vederea efectuării necropsiei.

      In data de 02.09.2015, în jurul  orei 17.37, Poliţia Staţiunii Costineşti a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe plaja DIN zona Golfului Francez, a fost scos de apa Mării Negre cadavrul unei persoane de sex masculin.
        In temeiul sesizării, echipa de intervenţie s-a deplasat la faţa locului, unde au identificat cadavrul unei persoane de sex masculin cu identitate necunoscută, cu înalţimea de 1,65 m, aproximativ 70-75 ani.
         Totodată pe plajă s-a găsit o pereche de pantaloni scurţi din material textil de culoare gri, cu dungă albă, un tricou de culoare albă şi o şapcă cu inscripţia “ENGLAND” şi două chei, fără a fi găsite acte de identitate sau bunuri.
         Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Mangalia in vederea efectuarii autopsiei.
         In continuare se fac se cercetari cu privire la stabilirea cauzelor decesului persoanei si a identitătii acestuia.

Sursa: IPJ Constanța.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply