Carnagiu pe șosea! Cinci morți într-un accident rutier petrecut lângă 23 August!

0
702

accident-curba-23august

TELEGRAF: Nu mai puțin de cinci persoane și-au pierdut viața aseară, într-un cumplit accident rutier petrecut în jurul orei 19.30, în apropierea localității constănțene 23 August. Martorii au povestit că un autoturism marca Skoda, la volanul căruia se afla Constantin Vicol, de 44 de ani, din Constanța, se deplasa pe Drumul Național 39, dinspre Mangalia către Constanța.

În zona unei curbe periculoase, aflate în apropierea comunei 23 August, acesta a pierdut controlul direcției și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un Saab decapotabil, cu numere de înmatriculare de Italia, la bordul căruia se aflau patru persoane, doi bărbați și două femei. Impactul a fost devastator… Doi dintre pasagerii Saab-ului au fost proiectați pe șosea, iar ceilalți doi au rămași captivi între fiarele contorsionate ale mașinii, ca și șoferul Skodei.

SCENE DE GROAZĂ

După primirea apelului prin linia unică 112, la locul nenorocirii s-au deplasat mai multe ambulanțe, echipajele de descarcerare, dar și polițiștii de la Rutieră. Pompierii militari au reușit să scoată cele trei victime din vehiculele devastate. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul a patru dintre ocupanții celor două autoturisme. Aceștia au încercat, timp de 40 de minute, să-l resusciteze pe unul dintre pasagerii Saab-ului, însă, din nefericire, eforturile lor s-au dovedit zadarnice…

VORBEA LA TELEFON?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Se pare că șoferul Skodei, Constantin Vicol, se întorcea către Constanța după ce își lăsase niște rude în orașul Mangalia. Mai mulți martori povesteau aseară că acesta vorbea la telefonul mobil în momentul în care a scăpat mașina de sub control… Cei patru ocupanți ai Saab-ului lucrau peste hotare și veniseră în România pentru a-și petrece vacanța pe litoral. Se pare că printre ei se număra și un cetățean italian. Informațiile date publicității aseară arătau că cele două femei care se aflau la bordul Saab-ului, șoferița de 35 de ani și o pasageră de 36 de ani, erau din localitatea 2 Mai. La locul carnagiului a ajuns și mama uneia dintre ele. Aceasta a leșinat în clipa în care și-a văzut fiica zăcând fără suflare pe șosea.

Mai mult, AICI. Luni, 3 august 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply