Cu ce zestre vine PPDD în UNPR, la Constanţa

0
736

georgelipoveanuunpr

Cu doar un an înainte de alegerile locale şi parlamentare, UNPR îşi consolidează poziţia pe plan politic, primul semnal fiind dat de Gabriel Oprea la începutul acestei săptămâni, atunci când a anunţat fuziunea prin absorbţie cu PPDD şi a arătat că partidul pe care îl conduce este un partid al uşilor deschise.

„UNPR nu a ascuns niciodată faptul că este un partid al uşilor deschise. Toţi cei care doresc să facă politică în interes naţional şi al patriotismului sunt bineveniţi în UNPR, indiferent dacă au făcut politică sau nu, indiferent dacă au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta”, a declarat Gabriel Oprea.

El a arătat că fuziunea cu PPDD a venit ca un lucru firesc, având în vedere că majoritatea parlamentarilor PPDD şi-au exprimat, de-a lungul timpului, intenţia de a intra în UNPR.

„Vreau să vă spun că nu au existat discuţii despre funcţii sau despre demnităţi, motiv pentru care îi apreciez, pentru că sunt oameni serioşi, oameni dintr-o bucată. Ne-am înţeles imediat, pentru că vrem să devenim unul dintre marile proiecte politice ale României”, a mai spus Gabriel Oprea.

Vestea că UNPR a bătut palma cu PPDD i-a bucurat nespus de mult pe membrii celor două partide de la Constanţa. Atât liderul PPDD Constanţa, Gheorghe Slabu, cât şi cel al UNPR Constanţa, George Lipoveanu, s-au arătat încântaţi de strategia adoptată de Gabriel Oprea.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în cugetliber.ro, Vineri, 3 iulie 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply