Primarul Mangaliei, despre lucrările de igienizare și reamenajare a spațiilor verzi

1
757

cristian_radu_primarul_mangaliei

Joi seara, primarul Mangaliei, Cristian Radu a postat pe pagina sa de fb. următorul mesaj:

Dragi prieteni, așa cum am mai spus, imediat ce am scăpat de ploi, am reluat lucrările de igienizare și reamenajare a spațiilor verzi, în mai multe zone din oraș. De asemenea, zilele acestea au început lucrările de asfaltare pe străzile orașului. Într-o primă etapă, se vor astupa și se vor asfalta șanțurile apărute în urma lucrărilor la rețeaua de gaze. Ulterior se vor efectua lucrări de plombare a gropilor din carosabil, acolo unde este cazul.

Igienizarea și reamenajarea spațiilor verzi din oraș a continuat în această perioadă pe mai multe străzi din municipiu. Astfel, pe Str. Mircea cel Bătrân s-a extras gardul viu, s-a decopertat manual terenul, s-a gazonat și s-au toaletat copacii, acolo unde au fost solicitări de acest fel. Același tip de acțiuni au loc pe străzile Portului și Rozelor, precum și în zona Judecătoriei.

În același timp, s-au demarat lucrările de reamenajare la scuarul de la intrarea în stațiunea Saturn, precum și la sensul giratoriu mare. Vom reveni în curând cu noi detalii legate de stadiul lucrărilor.

17.04.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. am vazut “realizarile marete” cu care te impanezi, raducule, da gunoiul de sub pres nu il scoti la iveala? Hai sa iti improspatam memoria scurta si sa iti spunem sa faci o plimbare pana langa blocurile ANL de pe str.Oituz, unde a rasarit o adevarata groapa de gunoi in locul in care te laudai cu surle si trambite ca va fi un maret parc de joaca pentru copii. Ai uitat, raducule, ca atunci cand erai in campania pentru fotoliu de primar, ne promiteai marea cu sarea si spuneai ca o sa faci pe dracu in patru sa amenajezi locurile de joaca pentru copii, da de au trecut anii si putinele locuri de joaca pentru copii sunt intr-o stare jalnica deplorabila. O alta promisiune neonorata de tine, pe langa cea de a ne scapa de caini maidanezi si, nu e asa ca vei incerca sa ne prostesti ca in mandatul urmator te vei ocupa de toate acestea?

Leave a Reply