“Fetele bătrâne” ale R.A.-A.P.P.S., hotelurile Dacia şi Doina, early booking cu nămol pentru pensionari

0
649
Hotelurile Dacia şi Doina din Neptun, early booking cu nămol pentru pensionari…

Balneoterapie si tratament la Policlinica Doina din Neptun

Unităţile hoteliere ale protocolului de stat de pe litoral încearcă, în acest an, marea cu degetul. Două hoteluri cu confort redus oferă sejururi, prin „Înscrieri timpurii“ şi „Seniori 55+“, la tarife promoţionale.

Ori la vânzare, ori în circuitul turistic. Aceasta este deviza din 2015 a Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat pentru obiectivele pe care le administrează. Pentru sezonul estival ce bate la uşă, hotelurile Doina, de trei stele, şi Dacia, de două stele, ambele situate în Neptun, şi-au pregătit din timp „temele“ şi au ieşit deja pe piaţă.

Doina vrea să rupă gura târgului cu programul „Seniori 55+“, destinat, după cum sugerează şi denumirea, turiştilor de peste 55 de ani cu afecţiuni locomotorii sau alte boli tratabile prin balneoterapie. În perioada 1 iunie – 1 septembrie 2015, cei interesaţi pot achiziţiona sejururi de minimum opt zile, cu tratament de specialitate, la un preţ de 140 de lei de persoană pe zi. Există o serie de restricţii, precum faptul că nu se acceptă în cameră copii şi nici cazare în regim single, dar se fac două proceduri pe zi.

Al doilea hotel, Dacia, a pregătit tarife mici pentru cei care vin devreme la mare. De exemplu, dacă optaţi pentru a doua jumătate a lunii mai, cinci nopţi fără mâncare costă nici mai mult, nici mai puţin de 131 de lei. Masa complică un pic lucrurile, în sensul că serviciul de cazare cu trei mese pe zi costă aproape 746 de lei, tot pe cinci zile, dar oricum este ieftin. Ar mai fi de menţionat că deşi se vor caza într- un hotel de două stele, de mâncat, turiştii vor mânca la Restaurantul Doina al hotelului descris mai sus, care nu este deloc ieftin. Micul dejun costă 25 de lei persoană pe zi, iar prânzul şi cina câte 40 de lei fiecare. Asta probabil pentru a-i determina pe turişti să opteze din capul locului pentru sejururi cu masa inclusă.

Oricum ar fi, cele două unităţi hoteliere vor aduce bani în conturile R.A.-A.P.P.S., spre deosebire de restul activelor de protocol de pe litoral, care produc cheltuieli. În fine, este bine că regia produce măcar câţiva bănuţi pe litoral, dacă nu a fost în stare, în patru ani, să vândă niciun activ de la malul mării.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Niciun ofertant la licitaţiile R.A.-A.P.P.S.

Citiți continuarea în observator.ro, Marți, 31.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply