FOTBAL Callatis a fost surclasată la Modelu!

0
915
Fotbal / Liga a III-a, Seria a 2-a, etapa a 17-a:
ÎNAINTE MODELU – ACS CALLATIS 2012 MANGALIA 7-0!

callatis-mangalia-fotbal

Vineri, în Seria a 2-a din Liga a III-a la fotbal, s-au desfășurat primele meciuri din cadrul etapei a 17-a. A „jucat” și ACS Callatis 2012 Mangalia, în deplasare, cu ACS Înainte Modelu, formație care s-a impus cu un neverosimil 7-0 (3-0)! A fost cea mai drastică înfrângere din acest campionat pentru jucătorii antrenați de Cristian Petcu şi Aurel Chelu, surclasați de o echipă care s-a întărit serios în iarnă. Modelu a legitimat trei foști componenți ai Callatisului – Calagi, Nițescu și Bolat – și mai mulți fotbaliști de la Unirea Slobozia, grupare retrasă din Liga a II-a.

„Am luat primul gol din penalty, apoi am avut două bune situații de egalare. După cele două goluri primite pe finalul primei reprize, echipa a căzut. Nu prea mai am ce să comentez după o asemenea evoluție lipsită de atitudine. Păcat că după două rezultate pozitive a venit această rușine”, a spus Alexandru Luchici, preşedintele echipei din Mangalia.

Pentru Callatis, formație antrenată de Cristian Petcu şi Aurel Chelu, au evoluat: Drumen – Enis Cogali, Drăgăniță, Romașcanu, Bădașcă (46 Vlădoiu) – Erdinci Cogali, Talașman (63 Cazan), Bîndar (80 Dimoftei) – Mihalache, Brașoveanu – L. Alexandru (60 Al. Stan). Golurile gazdelor au fost marcate de A. Tene (20-pen., 59-pen.), M. Şerban (39, 44, 70-pen.), Stavilă (88) și Patrinca (90).

Mai mult, în telegrafonline.ro, 28.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply