7 Cărți de dezvoltare personală care m-au ajutat să evoluez

0
780

Am zeci de cărţi în biblioteca mea personală, însă până acum am povestit despre acele cărți de dezvoltare personală care pe mine m-au ajutat foarte mult. Prin acest articol vreau să-ţi recomand şi câteva cărți care te vor ajuta să evoluezi personal şi să-ţi doreşti mai multe de la tine.

Îţi spun din start că titlurile pe care le recomand mai jos nu sunt gratuite. Aşa cum investeşti să-ţi cumperi tot felul de lucruri, aşa trebuie să investeşti şi în educaţia ta.

carti-dezvoltare-personala

Cei mai importanţi oameni din lume spun că cea mai importantă investiţi pe care o poţi realiza este în educaţie. Cu ajutorul educaţiei îţi poţi schimba stilul de viaţă şi cel mai important situaţia financiară.

Cărţile pe care ţi le recomand mai jos sunt cărţi extraordinare după părerea mea, toate sunt în limba română şi le găseşti pe elefant.ro, libris.ro sau eMAG.ro.

Da, din păcate nu sunt gratuite. Trebuie să faci şi tu un efort pentru dezvoltarea ta.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

7 Carti de dezvoltare personala

1. Colecţia de carti de dezvoltare personala oferită de Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki

Întotdeauna o să încep cu cărţile lui Robert Kiyosaki. Cred că sunt cele mai bune cărţi de dezvoltare personală/educaţie financiară pe care le-am citit şi care există în acest moment pe piaţă.

Are o colecţie foarte bună de cărţi care se adresează atât persoanelor care se află într-un impas financiar, cât şi copiilor sau antreprenorilor.

Te va ajuta să înţelegi cum funcţionează finanţele personale şi cum ar trebui să te raportezi la ele.

Multe dintre articolele scrise de mine au la bază teorii descoperite de el.

Citiți continuarea AICI. 25.03.2015.

Vă invităm să citiți și online cartea lui Robert Kiyosaki – Tată bogat, tată sărac, AICI.

MangaliaNews.ro, 25.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply