Claudia Pavel (Cream): I-am scris moșului ani la rând, până când… Interviu

0
668

claudiapavel

E aproape Crăciunul, casa e gătită de sărbătoare, aromele ispitesc îmbietoare din cuptor și, toata lumea, îl așteaptă pe moșul. Au fost, însă, vedetele cuminți? Ce isi doresc de la Mos Crăciun? Ce l-ar intreba daca l-ar intalni? Ziare.com a stat de vorba cu cateva celebritati autohtone si a aflat raspunsurile la aceste intrebari.

Daca cei mai multi dinte noi incercam sa inchidem activitatile lui 2014, cu gandul doar la sarbatori, Claudia Pavel (Cream) mai are de bifat cate ceva. Artista sustine un concert joi, 18 decembrie, la Teatrul Elisabeta din Capitala, de la orele 20.00.

In cadrul evenimentului “American Night Dream”, artistul american Calvin McClinton va interpreta melodii romanesti in stil gospel, in timp ce Claudia Pavel (Cream) va imprumuta sensibilitate romaneasca unor piese de swing, musical si jazz, melodii de succes de pe Broadway.

Premiera absoluta in Bucuresti: American Night Dream

Dupa aceea, cantareata are tot timpul sa-l convinga pe Mos Craciun sa-i aduca si cadoul la care spera, o masina, asa dupa cum a declarat ea intr-un interviu Ziare.com.

Care este cea mai frumoasa amintire legata de Craciun?

Am multe amintiri. Eram foarte incantata si abia asteptam sa ma duc la colindat. In fiecare an, eu si prietenele mele pregateam un program artistic serios si plecam in vecinatati…

Mai mult, AICI. Joi, 18 dec.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply