Corul de Copii “Callatis” a obținut MEDALIA de ARGINT în Spania! VIDEO

0
1053

Corul Callatis Argint in Spania-1

Se cunoaște faptul că, din Mangalia au răsărit unele dintre cele mai frumoase proiecte culturale pentru Europa. Profesorul Traian Broască desfășoară de ani de zile activități care s-au bucurat de un ecou internațional notabil. Printre proiectele de succes, se numără și Corul de Copii “Callatis”, condus de prof. Traian Broască, acest ansamblu coral ocupând un loc important în muzica de cor europeană.

Recent, acest minunat cor de copii a reușit să se impună în competiția “Canta al Mar” desfășurată la Calella, Spania, în perioada 23-25 octombrie 2014. Aici, corul „Callatis” a obtinut MEDALIA DE ARGINT.

Corul Callatis Argint in Spania-2

Trebuie menționat faptul că în concurs au participat 62 de coruri din 38 de țări, competiția fiind foarte strânsă. Este de apreciat dorința de culturalizare continuă a lumii și faptul că artiștii Mangaliei se află printre ambasadorii artei corale, reprezentându-ne țara cu mare mândrie.

Corul Callatis Argint in Spania-3

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Felicitări, Corului de Copii Callatis!

Felicitări, domnului profesor Traian Broască!

Felicitări, Mangalia!


UPDATE:

Iată, aici puteți viziona Concertul prezentat de Corul de copii CALLATIS în competiția “Canta al Mar” desfășurată la Calella, Spania:


MangaliaNews.ro, Marți, 28 octombrie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply