Drept la replică – DMHI Mangalia

0
834

dmhi-2

Replicaonline.ro:

CU PRIVIRE LA INFORMATIILE ERONATE PUBLICATE IN ARTICOLUL “EVAZIUNE FISCALA 51 SPALARE DE BANI”/ “Şantierul Daewoo Mangalia, vaca de muls pentru o mana de angajati, prin metoda “suveica”, publicat in editia online din data de 25.09.2014.

Chiar daca, inca de la momentul publicarii primelor articole cu privire la unele activitati infractionale cercetate de procurorii de pe linga Tribunalul Constanta, SC DMHI S.A. a prezentat punctul de vedere oficial cu privire la informatiile eronate aparute in data de 24.09.2014, am constatat faptul ca, in continuare, sunt mentinute articole ce denigreaza imaginea societatii noastre, prin titlu si continut, precum:

“Santierul Daewoo Mangalia, vaca de muls pentru o mina de angajati, prin metoda suveica”,

“Activitatea infractionala a mai multor persoane, intre care si angajati ai Santierului Daewoo Mangalia, a fost probata de catre procurorii…,

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Printre indivizi, aa cum era mentionat mai sus, sunt si angajati ai Daewoo Mangalia, contractori…”,

Tinem sa precizam cu fermitate, INCA 0 DATA, faptul ca cercetarile efectuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta NU IMPLICA societatea Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A. sau VREUN SALARIAT AL societatii noastre.

Avand in vedere aspectele mai sus mentionate, consideram ca publicatia d-voastra da dovada de o totala lipsa de profesionalism, tinand cont de faptul ca acest articol tendentios, in care s-au utilizat informatii eronate privind implicarea salariatilor societatii noastre, vine la nici o zi distanta dupa comunicatul de presa publicat de SC DMHI S.A., in care se prezinta in mod clar pozitia societatii noastre si faptul ca salariatii nostri nu fac subiectul respectivelor cercetari dispuse de Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta.

Pe cale de consecinta, avand in vedere faptul ca informatiile publicate in data de25.09.2014 sunt TOTAL NEADEVARATE si nu fac altceva decat sa aduca un grav prejudiciu de imagine societatii noastre, atat in fata societatii civile, cat si a colaboratorilor si potentialilor clienti, va solicitam ca in termen de maxim 12 ore de la inregistrarea cererii noastre ce contine punctul de vedere oficial al SC DAEWOO MANGALIA HEAVY INDUSTRIES SA, sa publicati un articol menit a dezminti informatiile publicate in cadrul articolului din data mai sus mentionata.

In cazul in care nu veti da curs solicitarii noastre, SC DMHI S.A. isi rezerva dreptul de a actiona in instanta societatea d-voastra pentru repararea prejudiciului astfel cauzat societatii noastre.

Sursa: replicaonline.ro, 27.09.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply