Robert Dănceanu, multiplu campion la box, originar din Mangalia, a fost ucis în bătaie în Tenerife!

1
1000

Robert Dănceanu (39 de ani), multiplu campion la box și bodyguard-ul mai multor persoane foarte importante din România, a fost ucis cu un pumn în față de către spaniolul Moises Ruibal, într-o încăierare care a avut loc într-un club din Tenerife.

robert_danceanu_multiplu_campion_box_din_mangalia

Lumea sportului românesc este în stare de șoc, după un anunț tragic făcut în urmă cu doar câteva ore de către oficialii spanioli. Unul dintre cei mai apreciati pugilisti români de la începutul anilor ‘90, Robert Dănceanu, a fost ucis cu bestialititate de către un coleg.

Românul, care a lucrat ca bodyguard pentru Petre Roman, dar și pentru copiii lui Ilie Nastase, a fost desfigurat de către campionul mondial la box Moises Ruibal.

…Trupul neînsuflețit a lui Robert urmează să fie adus la Mangalia, acolo de unde era originar. La funeralii sunt așteptați sute de sportivi din țară, care îl vor conduce pe ultimul drum. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți știrea întreagă în http://www.cancan.ro/actualitate/drama-in-familia-lui-petre-roman-bodyguardul-lor-a-fost-ucis-cu-sange-rece-de-un-campion-mondial-la-box.html


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply