Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia a organizat Concursul de desene cu tema „Fenomenul violenței în școală”, la care au participat elevi de la toate școlile din oraș

0
646
Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia a organizat sâmbătă, 30 martie 2024, Concursul „Fenomenul violenței în școală”, înscris în Calendarul Activităților Educative Județene, aflat la cea de-a VI-a ediție.
La concurs au participat elevi din școlile Mangaliei: Scoala Gimnaziala Nr.1 Mangalia, Școala Gimnazială „Gala Galaction” Mangalia, Scoala Gimnaziala Sf. Andrei, Liceul Teoretic Callatis Mangalia, Școala Gimnazială Nr. 3 Mangalia.
Copiii au avut de realizat un afiș în care să reflecte modalitățile de prevenire și în combatere a violenței în școală. Ca de fiecare dată, Asociația de Părinți “Albatros” ne-a sprijinit în organizarea și desfășurarea activității, răsplătindu-i pe participanți cu multe surprize.
Mulțumiri echipei de proiect fara a cărei implicare nu ar fi fost posibilă continuitatea acestui concurs!
Așteptăm cu mare nerăbdare viitoarele ediții și sperăm din tot sufletul ca acest concurs sa aducă un plus de conștientizare asupra fenomenului de violența, atât de nociv școlii și societății!

Mangalia News, 01.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply