Echipa U14 de la Academia Hagi a umilit-o pe Atletico Madrid, în Elite Tournament Ibercup, care se desfășoară în Portugalia! În minutul 21, scorul era 4-0!

0
830
Echipa U14 de la Academia Hagi a umilit pe Atletico Madrid, în Elite Tournament Ibercup. Echipa Academiei Hagi U14 (jucători născuți după 1 ianuarie 2010) participă în această perioadă la puternicul turneu Elite Tournament Ibercup, competiție care se desfășoară în Portugalia (Cascais, 28-31 martie).
Echipa pregătită de Ștefan Sandu (antrenor), Cristian Cămui (director tehnic) și Vasile Mănăilă (director coordonator) a depășit faza grupelor după ce s-a clasat pe prima poziție în Grupa A. (…) Continuarea, în as.ro/fotbal
MN: Doi dintre Juniorii U14, descoperiți și antrenați de Bogdan Ciocănel și Mari Dumitra, sunt de la Clubul Sporting Junior Mangalia: David Croitoru, atacant lateral și Damian Drăghici, fundaș stânga. David este pe rândul de jos, al doilea de la stânga la dreapta și Damian Draghici, al doilea de sus, de la dreapta la stânga. Sunt copii talentați, cu un potențial mare de progres, iar Mangalia este un bazin de talente sportive.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply