Simona Negrilă, în TOP 10 Mondial – Best Nature SPA Inspired Absolute Champion, la Concursul Internațional de Masaj „The Touch of Venus”, între 400 de concurenți din 100 de țări! FOTO-VIDEO

0
766

„Sunt atât de fericită! Sunt în TOP 10 Mondial, la „The Touch of Venus”!

„Campionatul Internațional „The Touch of Venus” a fost destul de dificil, dar a meritat. Au participat peste 400 de terapeuți din peste 100 de țări. Să ajung în TOP 10 Mondial a fost o mare bucurie, dar, de cea mai mare implinire am avut parte în testul live al finalei, când, 16 judecatori din toată lumea mi-au urmărit demonstrația de masaj. Cred că am făcut una dintre cele mai bune ședințe de masaj din viața mea – masajul cald cu bambus, pe care l-am învățat de la Simona Radu Morgan. Am primit note foarte bune și aprecieri care m-au făcut să plâng. Mulțumesc pentru toate astea, „The Touch of Venus.
Mulțumesc, Simona Radu Morgan, pentru că ești alături de mine, ori de câte ori am nevoie de ajutorul tău”, scrie kinetoterapeuta mangaliană Simona Negrilă, pe pagina sa de socializare.
Pentru Mangalia News, Simona Negrilă a declarat următoarele: „A fost foarte greu acest Campionat; practic, au fost mai multe etape și au acordat medalii pentru fiecare etapă. In finala live, am fost pe locul 2, la un punct față de thailandeza de pe primul loc, dar după aceea, au mai adăugat o etapă suplimentară, cu un tip de masaj pe care nu l-am făcut niciodată și acolo am terminat pe locul 4. Dar, prin cumularea punctajelor acordate la toate probele, m-am situat în TOP 10, am primit titlul de „Best nature SPA Inspired Absolute Champion” și mai multe medalii, la cele 6 probe la care am participat. Pentru mine, cea mai importantă etapă a fost proba de Freestyle Masaj, în care, timp de o oră, trebuia să facem cel mai bun masaj al nostru, iar juratii au urmărit live prestatiile noastre”.
„Sunt foarte fericită, atunci când realizările mele sunt urmărite si apreciate de jurnaliștii din orașul meu natal – Mangalia, un oras care are un loc special în inima mea. Multumesc, Mangalia News, pentru că sunteti mereu alături de mine în această frumoasă călătorie. Multumesc mamei mele, Cornelia Negrilă, ea fiind cea care m-a îndrumat să aleg Facultatea de Kinetoterapie și profesoarei mele, Simona Radu Morgan, pentru că mă sustine și mă învață cele mai minunate tehnici de masaj, ca eu să fiu în Top, să câștig medalii, dar și să fiu terapeut mai bun, în fiecare zi”.

VIDEO: https://www.facebook.com/TheTouchofVenus/videos

Citiți și: Terapeuta Simona Negrilă din Mangalia, 2 Medalii de Aur la Campionatul Iberic de Masaj, Marbella, Spania! FOTO/VIDEO

Mangalia News, 03.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply