Primăvara a debutat, la PSD Limanu, cu o autentică sărbătoare românească, dedicată doamnelor și domnișoarelor, pentru care luna Martie este cu adevărat deosebită | Album FOTO

0
1268
Martie să aducă bucurii și soare în viața tuturor doamnelor și să aveți o primăvară splendidă! Vă mulțumim pentru că ne susțineți, ne sunteți aproape și vă suntem recunoscători, pentru că datorită dumneavoastră avem o comunitate atât de frumoasă!
Primăvara a debutat la PSD Limanu-2Mai-Vama Veche-Hagieni, cu o autentică sărbătoare românească! Invitatele speciale au fost doamnele și domnișoarele, pentru care această lună este cu adevărat deosebită!
„A fost o primă seară de primăvară extraordinară, alături de prietenele noastre, doamnele Partidului Social Democrat – filiala Limanu-2Mai-Vama Veche-Hagieni! Vă mulțumesc pentru ca ați acceptat invitația noastră, pentru că ne sunteți mereu aproape și pentru că ne aduceți eleganță și rafinament! Mulțumesc și invitaților speciali care au sărbătorit primăvara alături de noi! Să avem soare, bucurii și o primăvară cu adevărat specială!” – a transmis Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu, prim-vicepreședinte al PSD Constanța.
Albumul FOTO integral, aici: 


Mangalia News, 03.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply