Gala Artiștilor de Beauty Mangalia, ediția a II-a, va avea loc pe 24 Martie, la Restaurant Ambasador din Neptun | Locuri limitate! Înscrieri, aici!

0
542
Alina Manolache: „Ca organizator a acestui eveniment, alături de colegul meu, Ștefan Ursache, am deosebita plăcere să vă invit la Gala Artiștilor de Beauty Mangalia, ediția a II-a, să retrăim momente unice.
SPEAKERII evenimentului sunt:
1. RADU ELIZA – HAIRSTYLIST,
2. GRĂMADĂ FLORIN ALEXANDRU (BUBU) – HAIRSTYLIST,
3. RUICAN ANDREEA – LASH ARTIST,
4. PETCU CAMELIA – NAILS ARTIST,
5. COMAN BIANCA ANDREEA – MAKE-UP ARTIST,
6. BĂLAN ROXANA – MAKE-UP ARTIST,
7. POPA ANDREEA – INSTRUCTOR FITNESS,
8. RADU ANDREI – BARBER.
Gala Artiștilor de Beauty este un eveniment anual care are loc în industria frumuseții și reunește artiști profesioniști din diverse domenii, precum hairstyling, machiaj, manichiură și alte categorii de frumusețe.
Scopul principal al galei Artiștilor de Beauty este de a recompensa excelența în domeniul frumuseții, precum și de a promova inovația și creativitatea. Gala aduce în prin plan atât artiști consacrați care au demonstrat un nivel ridicat de talent si creativitate în cariera lor, cât și pe cei aflați la început de drum, care au adus inovație și progres in domeniul lor de activitate.
Gala Artiștilor de Beauty oferă și o platformă de networking, unde artiștii si profesioniștii din industrie se pot întâlni, colabora si împărtăși idei și inspirație. De asemenea, Gala include demonstrații live de tehnică și stiluri de lucru, prezentări și tendințe în indrustia frumuseții.
Va fi o zi plină de inspirație, dezvoltare și conexiuni de calitate. Surprizele vor continua pe tot parcursul evenimentului cu invitați speciali, iar la final avem o tombolă cu foarte multe premii.
SAVE THE DATE, pentru că pe 24 MARTIE celebrăm frumusețea la acest eveniment deosebit, o gală elegantă unde ne vom distra pe cinste.
Fii și tu parte din noul capitol Gala Artiștilor de Beauty Mangalia.
Data evenimentului: 24 martie 2024.
Locație: Restaurant Ambasador Neptun.
Ora evenimentului: 13:00.
Evenimentul este dedicat tuturor iubitorilor de frumos!
Locurile sunt limitate!
Pentru înscrieri și mai multe informații: 0748 881 292, sau 0741 544 620.
Taxa de participare: 90 lei (eveniment non profit).

MN: Ediția precedentă a Galei Artiștilor de Beauty Mangalia, poate fi vizionată AICI.

Mangalia News, 18.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply