PSD Mangalia, în sediu nou! Inaugurarea a avut loc în prezența mai multor reprezentanți din conducerea Organizației Județene PSD Constanța (FOTO)

0
564
Vineri, 2 februarie a.c., în prezența mai multor reprezentanți din conducerea Organizației Județene PSD Constanța, aproximativ 100 de membri PSD Mangalia au participat la inaugurarea noului sediu. Este o locație modernă, destinată întâlnirilor de lucru, ședintelor de partid, dar deschisă și tuturor celor care-și doresc să se alăture obiectivelor social democraților.
Gazda evenimentului, Neculai Tănasă, președintele PSD Mangalia, i-a avut alături pe senatorul Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța, Ion Dumitrache, președintele Organizației Municipale PSD, Daniel Georgescu, prim-vicepreședinte PSD Constanța, Marilena Dragnea, subprefect, Mariana Gâju, președinte OFSD Constanța, Nicolae Moga, vicepreședinte, Luminița Vlădescu, președinte PSD Medgidia, Violeta Strugariu, președinte PSD Poarta Albă, Elena Drăgoi, secretar executiv OFSD, Ana Malciu,  secretar executiv TSD, Mihai Feodorof, viceprimar Limanu.

În cadrul ședinței de lucru care a precedat evenimentul festiv, Neculai Tănasă a declarat că în organizația PSD Mangalia sunt înscriși peste 1000 de membri și au fost trecute în revistă întâlnirile și programul de lucru pentru perioada următoare.
Președintele Felix Stroe, legat sentimental de această organizație pe care a condus-o doi ani, a spus că „are mare încredere în rezultatele echipei din Mangalia, pentru că este una dintre cele mai puternice din județ. Felicitări și mult succes!” (sursa: PSD Județul  Constanța).


Mangalia News, 03.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply