Bogdan Tudor, un DJ inspirat, prin atitudine, prin muzică, atmosferă, emoție, tehnică și talent! | Reportaj FOTO-VIDEO de Roberto Cojan

0
1114
Foarte frumoasă postarea fotografului și cameramanului Roberto Cojan, despre evenimentul recent care a avut loc la Restaurantul Chianti din Mangalia, ilustrat muzical de Bogdan Tudor! Cu permisiunea sa, o redăm în rândurile ce urmează:
„Vă salut, cu drag. Astăzi am scris despre mine, nu pentru a-mi face publicitate, ci pentru a mă descrie cum sunt eu ca om, de ce mă atrag oamenii care sunt în jurul meu, de ce iubesc emoțiile acestora, de ce fac fotografie și film (da, încă iubesc să fac asta, pentru a lăsa în urma mea amintiri ale unui moment anume din viață și pentru a nu fi uitat de cei din jurul meu). Bine, cred că tot un fel de publicitate este, dar în niciun un caz una comercială și de ce un DJ a reușit să mă facă să realizez un folder special pentru el în portofoliul evenimentului din 06.01.2024.
Cine este DJ-ul care a reușit prin atitudinea lui să mă facă să exagerez cu fotografiile asupra lui și să îl consider ca fiind cel mai inspirat DJ, prin atitudine, muzică, atmosferă, emoție, tehnică și talent? Bogdan Tudor are, după părerea mea, toate ingredientele să îl promovez, fără ca el să îmi ceară asta și fără ca el să aibă nevoie de așa ceva din partea mea. Da, îmi place să cred că sunt un om bun, când trebuie sunt subiectiv, când nu obiectiv, poate că nu îmi iese de fiecare dată dar asta se poate datora doar faptului că sunt mai presus de toate om.
Ca atare, după părerea mea strict personală, Bogdan este DJ-ul din topul celor ce îi știu, care va avea prioritate în recomandările mele pe viitor, atunci când cineva îmi solicită un DJ. Mă cunosc de puțini ani cu el, ne-am întâlnit de maxim 3 ori în diferite ocazii. Dar acest DJ, în cadrul evenimentului amintit, a zâmbit cu poftă de viață tuturor, a mixat toată noptea melodiile, stând doar în picioare la pupitrul său, în care se vedea de departe că a investit din pasiune, mult mai mult decât pot înțelege ascultători sau privitori, o investiție după dorința inimii sale și a pasiunii ce îi vibrează în vene.
A socializat cu toți cei aflați pe ringul de dans de parcă îi cunoștea pe toți de o viață, a arătat atenție la fiecare solicitare și a etalat toate genurile muzicale aferente evenimentrului, eu personal nu l-am văzut stând la masă pe acest om nici un minut. Felicitări, Bogdan, ai reușit să mă convingi și pe mine ca fotograf să scriu asta, să te ascult în ring, să fiu atent le ce muzică pui, să trăiesc melodiile în ring de parcă aș fi fost invitat, m-ai convins să găsesc timp pentru a scrie atât. Bravo, Bogdan!
Din fotografiile etalate se poate înțelege cât de mult emană energie pozitivă atât de necesară, atmosfera parcă era întreținută și de acțiunile lui de dincolo de pupitru, nu numai de sunet și mix-ul acestuia. Bogdan Tudor a făcut o atmosferă de vis, în paralel cu formația lui Emi Gui, care a influențat și el în mod pozitiv cu sonorizarea și atmosfera creată de luminile controlate într-un mod cât se poate de PRO, chiar dacă WB-ul fotografului a avut de suferit și, nu în ultimul rând, frumusețea Restaurantului Chianti din Mangalia, în care a avut loc evenimentul. Succes pe mai departe, gânduri bune și, mai presus de toate, să nu uităm să fim buni!” – Roberto Cojan, 18 ianuarie 2024. (Acest text NU este generat de nici un fel de AI sau Chat GPT).

Roberto Cojan: Mangalia News, mulțumesc frumos pentru susținere și promovare. Uite, Bogdan, un alt gest ce susține faptul că meriți mai mult decât am putut face eu. Să fie cu succes și spor!
MN: Așa este. Merită, cu prisosință! Bravo, Bogdan!
Bogdan Tudor: Mulțumesc cu drag si spor in toate! Să nu uitam că în Mangalia există o comunitate de DJ extrem de talentati, care merită aceeasi atentie, dacă nu si mai mare. Eu, de data asta, aleg să le multumesc lor si „Keep up the good work!”, tuturor: Daniel Pavel, Dan Chelu, Iulian Andreas, George Barbu, Andrei Baduica.
Roberto Cojan: Foarte frumos gestul tău, Bogdan, este demn de luat exemplu. Sper din tot sufletul să fiu bine înțeles.

Mangalia News, 19.01.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply