Târgul de Carte Gaudeamus Radio România este deschis în Pavilionul Central Romexpo

0
406
În perioada 22-26 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo are loc Târgul de Carte Gaudeamus Radio România – ediţia 30. Aproape 200 de participanţi oferă publicului o gamă extrem de variată de produse editoriale, pe diferite suporturi, adecvate tuturor vârstelor şi domeniilor de interes, muzică şi jocuri educative. Alături de nume consacrate în peisajul editorial românesc se vor regăsi numeroşi participanţi în premieră, atât edituri care şi-au câştigat deja o binemeritată notorietate, cât şi proiecte la început de drum. Toate standurile se vor regăsi şi în format virtual pe website-ul www.gaudeamus.ro.
Târgul de Carte Gaudeamus Radio România a revenit pentru această ediţie în spaţiul care l-a găzduit în intervalul 1999 – 2018, Pavilionul Central Romexpo. Evenimentul va fi deschis pentru public zilnic, între orele 10.00 şi 20:00, iar accesul va fi liber.
Preşedintele de onoare al ediţiei este Ion Bogdan Lefter, reputat scriitor, critic literar, profesor universitar, publicist, şi, mai presus de toate, unul dintre cei mai entuziaşti şi constanţi prieteni ai Târgului.
La ediția aniversară, publicul are la dispoziție peste 5.500 mp de standuri şi spaţii de evenimente, care vor ocupa toate cele patru niveluri ale Pavilionului Central Romexpo și peste 500 de evenimente editoriale, care se vor desfăşura deopotrivă în cele cinci spaţii amenajate în incintă, cât şi la standurile participanţilor. Programul integral al evenimentelor, reactualizat în permanenţă, este disponibil începând pe website-ul www.gaudeamus.ro. Ca şi la ediţiile precedente, în incinta târgului va fi amenajat un spaţiu dedicat activităţilor interactive pentru cei mai tineri vizitatori, „Atelierul de Creaţie.

Mangalia News, 25.11.2023. (sursa: UZPR).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply