ROMÂNIA, ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL DE MINIFOTBAL!

0
528

Sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Minifotbal:

„Un gol rapid marcat de atacantul nostru, Șumălan, din pasa lui Balogh și unul venit cu 6 minute înainte de pauză, de la Balea, din pasa lui Covaci, au fost suficiente pentru o victorie a echipei noastre în sferturile de finală contra țării gazdă. Meciul a fost controlat per total de „tricolorii” noștri, care rareori au fost puși în pericol de atacurile adversarilor.
Astfel, pentru a treia oară din 4 ediții, România va juca în semifinalele celei mai importante competiții la nivel mondial. Dacă în primele două dăți, am pierdut în semifinale, acum sperăm să facem pasul, în premieră, spre visul mult râvnit, finala Campionatului Mondial de Minifotbal.
Băieții noștri vor da totul pentru biletele spre finală, vineri, de la ora 17:00, ora României, contra Slovaciei sau Ungariei, care joacă în această seară, de la ora 20:30.
Pe voi, dragii noștri suporteri, vă așteptăm, ca de obicei, să fiți alături de băieții noștri și să le țineți pumnii din fața televizoarelor. De asemenea, contăm pe suportul de neprețuit al celor care au făcut deplasarea cu noi la Ras al Khaimah și ale căror voci însuflețesc atmosfera de pe stadion.
Hai, România!” (Federația Română de Minifotbal).
Later edit: Campionatul Mondial de Minifotbal, semifinala România – Ungaria, vineri, 3 noiembrie, ora 17.00, pe Digisport.


Mangalia News, 03.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply