Misiunile din acest weekend ale jandarmilor constănţeni

0
210

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20
În perioada 27 – 29 octombrie, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele cultural artistice şi sportive care au loc în județul Constanţa în acest weekend.
Astfel, vom fi prezenţi la următoarele manifestări desfăşurate în spaţiul public:
–  Meciul de volei masculin din cadrul Diviziei naţionale A 1 de Volei Masculin dintre echipele C.S.M. Constanţa – S.C.M. Zalău, meci derulat sâmbătă la Sala Sporturilor „Simona Amânar”, din municipiul Constanţa;
– Meciul de fotbal dintre echipele C.S. Gloria Băneasa – A.C.S. RECOLTA Gheorghe Doja, sâmbătă pe stadionul „1 Mai”, din comuna Băneasa;
– Meciul de volei masculin din cadrul Cupei României dintre echipele C.S.M. Constanţa – S.C.M. Zalău, duminică la Sala Sporturilor „Simona Amânar”, din municipiul Constanţa;
– Meciul de handbal feminin din cadrul diviziei A, dintre echipele C.S.U. NEPTUN Constanţa – C.S.M. Slatina, duminică la Sala Sporturilor „Simona Amânar”, din municipiul Constanţa;
– Evenimentul cultural artistic organizat duminică, în Piaţa Ovidiu din municipiul Constanţa, de către Consulatul General al Republicii Turcia la Constanţa, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la proclamarea Republicii Turcia şi a 145 de ani de relaţii diplomatice dintre România şi Turcia.
De asemenea participăm şi în acest weekend, alături de colegii poliţişti, la acţiunile derulate pentru prevenirea şi combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.
Le recomandăm tuturor participanţilor la evenimentele enumerate anterior să se comporte în conformitate cu normele legale şi cu regulile impuse de organizatori, să acorde o atenţie sporită copiilor şi să aibă grijă de bunurile personale.
De asemenea, în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, îi rugăm pe cetăţeni să semnaleze imediat aceste aspecte forţelor de ordine prezente la faţa locului sau la numărul unic de urgenţe 112.
Vă dorim tuturor un weekend plăcut, fără incidente!


Mangalia News, 28.10.2023.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply