Participarea Colegiului Economic Mangalia la promovarea învăţământului profesional, prin Junior Pastry Chef

0
655
Colegiul Economic Mangalia, alături de alte şapte unităţi de învăţământ din județul Constanța, a participat la prima ediţie a evenimentului Junior Pastry Chef, găzduit de Mall Vivo, vineri, 20 octombrie 2023.
Proiectul, coordonat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, sub îndrumarea Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, a avut ca scop promovarea învăţământului profesional. A fost adresat pofticioşilor şi pasionaţilor de specialităţi culinare de patiserie, care s-au putut bucura de bunătăţi oferite de fiecare şcoală participantă.
Colegiul Economic Mangalia a fost reprezentat de doi elevi ai clasei a XI-a A, învăţământ profesional, alături de doamna director Raluca-Simona Ciobănel şi doamna profesoară Viorica Moraru, cu implicarea tuturor doamnelor profesoare din catedra de Alimentaţie publică.
Este de apreciat iniţiativa organizaţiei Youth Development and Evolution  Association – YDEA, în sensul de a susţine astfel de evenimente ce promovează învăţământul profesional.


Mangalia News, 21.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply