Delta Force a reprezentat cu cinste România la Olimpiada de robotică FIRST Global Challenge – Singapore 2023: Două medalii olimpice și două premii!

0
580
„Am reprezentat cu cinste România la Olimpiada de robotică: FIRST Global Challenge – Singapore 2023 și ne întoarcem acasă cu două medalii olimpice și două premii!
O medalie de argint, o medalie de bronz și premiul “Innovation in Engineering” acordat pentru că am demonstrat creativitate și inovație în construcția robotului, premiul “Social Media Award” acordat pentru că am promovat cu mândrie România și educația STEM pe plan mondial folosind canalele social media și premiul “Safety Award” acordat deoarece am respectat normele de siguranță în robotică.
Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi și ne-au fost aproape: Natie Prin Educatie, pentru încrederea acordată în a reprezenta România, conducerii Liceul National de Informatica Arad, doamnei director Lilla Pellegrini și profesorilor care ne-au trimis permanent mesaje de încurajare.
Mulțumim Primăria Municipiului Arad, domnului primar Calin Bibart, pentru eforturile continue și susținerea necondiționată!
Mulțumim președintelui României, Klaus Iohannis, pentru mesajul de încredere transmis înaintea plecării spre Singapore.
Mulțumim sponsorilor principali Aptiv Romania și Gualapack Nadab cât și Continental Romania, Sc Dya Market Srl, Trade Trans Terminale, Destine Broker Asigurare-Reasigurare, Autonom pentru contribuția financiară acordată ! Fără voi nimic din toate acestea nu ar fi avut loc!
La închiderea FIRST Global, dăruim toate aceste premii și medalii celor care au fost alături de noi în această aventură: cinci zile de experiențe culturale, de provocări tehnologie, de colaborare cu alte țări, în care am promovat conceptul STEM: știință, tehnologie, inginerie și matematică!” (Delta Force, Arad).


Mangalia News, 13.10.2023.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply