De Ziua Educației, Școala Gimnazială „George Cosbuc”, 23 August a câștigat o finanțare de aproape 300.000 de euro, pentru a dezvolta și îmbunătăți calitatea educației oferite elevilor și a sprijini comunitatea locală

0
868
Școala Gimnazială „George Cosbuc”, comuna 23 August, a fost anunțată câștigătoare a proiectului PNRAS II si școala va beneficia de o finanțare de aproape 300.000 de euro, pentru a dezvolta și îmbunătăți calitatea educației oferite elevilor și a sprijini comunitatea locală.
Numeroase îmbunătățiri în domeniul educației vor fi aduse de acest proiect ambițios și va avea un impact semnificativ asupra vieții școlare și a comunității 23 August, jud. Constanta.
Printre obiectivele proiectului amintim:
– excursii educaționale,
– pregătire suplimentară,
– mese calde pentru copiii din proiect,
– 3 tabere școlare,
– Club de lectură – Biblioteca școlii va fi modernizată și echipată cu resurse educative pentru a încuraja cititul și cercetarea,
– Club de teatru,
– Club sportiv, pentru a promova activitatea fizică și spiritul de echipă în rândul elevilor,
– Club de dans,
– cursuri pentru profesori,
– consiliere elevi si parinti etc.
Această veste extraordinară reprezintă un moment de mândrie pentru școala noastră și pentru întreaga comunitate din 23 August.
Acest proiect, nu numai că va îmbunătăți calitatea educației, dar va contribui și la dezvoltarea socială și culturală a localității noastre.


Mangalia News, 06.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply