Cosmin Neidoni – La 5 ani de la apariție, “Viața la 40 de ani” se menține în topul celor mai vândute cărți de eseistică din țară!

0
539
„La 5 ani de la apariție, “Viața la 40 de ani” se menține în topul celor mai vândute cărți de eseistică din țară, conform platformei Libris.ro!
Deși cu greu găsesc timp pentru mă dedica publicității cărtilor pe care le-am scris, ele își urmează destinul lor firesc, ajungând la cititori.
Se cuvine – la aniversară – să spun Mulțumesc, celor care s-au aplecat cu interes asupra cărților mele și sper că ei, cititorii, au găsit ceva de folos minții și inimii lor!
Întreb, cu oarecare sfială, pe cei care au citit cartea, mizând pe o totală sinceritate: Cum a fost? Merită osteneala de a fi (re)citită?
Mulțumesc!
Mă înclin!”
Cosmin Neidoni, septembrie 2023.

MN: Absolvent de Filosofie, freelancer în domeniul traducerilor, poetul și scriitorul timișorean Cosmin Neidoni publică și în cotidianul online Mangalia News. Articolele ce poartă semnătura sa pot fi citite aici, iar cărțile lui Cosmin Neidoni pot fi procurate de AICI, sau de AICI.

Mangalia News, 22.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply