Alina Alexandra Dumitru, CAMPIOANĂ EN TITRE, clasa Debutante, la Women Rally! Tot respectul, THE GREAT CHAMP! – Editorial de Beatrice Mercado (FOTO-VIDEO)

0
596
Gala de Premiere de la Women Rally 2023 – Cluj-Napoca, etapa a 3-a, ultima ediție din acest an! Campioana olimpică a României la Judo – unica, mândria mea și mândria României – Alina Alexandra Dumitru, a reușit, în acest an, o mare performanță! Alina, în 2023, primul ei an competițional, este… CAMPIOANĂ EN TITRE la clasa Debutante, la Women Rally! A fost primul ei an ca pilot de curse cu acte în regulă!
La toate cele 3 ediții din acest an – București, Timișoara și Cluj Napoca – ea a fost pe locul 1 la debutante! Mai mult decât atât, a obținut locul 3 la Timișoara și locul 2 la București, în clasamentul general! Acum, la Cluj Napoca, pe lângă cupa de locul 1 la debutante, ea a mai obținut încă două poziționări pe podium: locul 2 la clasa 3 și locul 2 la clasa de mașini cu tracțiune față.
Tot respectul, THE GREAT CHAMP! Sunt fericită că îți sunt.. copilot pe viață! Și sunt fericită că am avut inspirația să te invit în această poveste! Ascultați-o pe Alina! (Beatrice Mercado).


Mangalia News, 19.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply