Campioana Alexandra Voiculescu de la CSM Constanța, premiul întâi și în clasa a 10-a. „La școală, prima, la sport, prima!” (GALERIE FOTO)

0
694

libris.ro%20
AMAZON! Acum puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!
carturesti.ro%20
  • Alexandra Voiculescu urmează cursurile liceale la București, la LPS „Mircea Eliade“.
Luptătoarea Alexandra Voiculescu, de la CSM Constanța, continuă rezultatele deosebite și la sport, și la carte. Sportivă de mare performanță, multiplă medaliată europeană și mondială la nivel juvenil, Alexandra, originară din satul 2 Mai, comuna Limanu, județul Constanța, se descurcă la fel de bine și la învățătură, punând semnul egal între cele două domenii.
În vârstă de 17 ani (va împlini 18 în această toamnă), Alexandra a iubit întotdeauna cartea, iar la școală, pe litoral, a fost mereu premiantă. În ciuda faptului că sportul de vârf îi răpește unui performer timpul, luptătoarea a făcut față cu brio pe ambele planuri. Tânăra urmează cursurile liceale la București, la Liceul cu Program Sportiv „Mircea Eliade“ (lotul național din care face parte fiind acolo), iar clasa a 10-a B a încheiat-o cu premiul întâi, având media 9,67! Și în clasa a 9-a a avut o medie foarte bună, tot de peste 9. La LPS „Mircea Eliade“ București, Alexandra Voiculescu o are ca dirigintă pe prof. Adina Vasilică.
„Ce să îi mai ceri unui copil care îți aduce toate satisfacțiile?!“
Campioana la lupte are o poveste de viață specială, ea fiind înfiată în urmă cu nouă ani de antrenorii ei de la club, soții Dorian Trucmel și Alina Ivan Trucmel. „La școală prima, în sport prima, ce să îi mai ceri unui copil care îți aduce toate satisfacțiile?! Și în David avem toată încrederea că va trece cu bine anul I de facultate! Mult succes în viitor și multă sănătate, copii minunați! Vă iubim și, totodată, vă mulțumim că ne faceți mândri!“, este mesajul Alinei Ivan Trucmel. „Alexandrei îi place foarte mult cartea. Este un copil sârguincios. Învață și în cantonamente, unde nu îi lipsește laptopul“, a spus și Cornelius Dorian Trucmel. Alexandra a început luptele la finele anului 2013, fiind descoperită de Cornelius Dorian Trucmel și Alina Ivan. Cei doi o pregătesc și acum la club, la CSM Constanța, după CS Poseidon Limanu 2 Mai.
Cu gândul la Mondialele de lupte pe plajă

Citiți continuarea în ziuaconstanta.ro (Autor: Marian Bocai).piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply