CNVC – Harghita HillClimb Challenge, 16-18 iunie 2023 – Transmisiuni LIVE – Emil Ghinea, campionul nostru, concurează cu Norma M20F [VIDEO]

0
1071
Lumea palpitanta a curselor de viteza in coasta revine in Harghita Băi, cu ocazia mult-asteptatei etape – Harghita Challenge, care reprezinta cea de-a doua cursa din Campionatul National de Viteza in Coasta. Evenimentul va avea loc in perioada 16-18 iunie, atragand atat piloti experimentati consacrati, cat si piloti pasionati, aflati la inceputul aventurii din lumea motorsportului.
Harghita Challenge se afla la a treia editie si, de-a lungul anilor, s-a impus ca un spectacol de motorsport deosebit in regiune, captivand pasionatii de motorsport atat din Romania, cat si din Bulgaria, Austria si Suedia. Editia din acest an promite sa fie mai mare, mai indrazneata si mai palpitanta ca niciodata, cu actiune plina de adrenalina pe fundalul impresionant al peisajelor impresionante din Miercurea Ciuc.
Evenimentul se desfasoara pe parcursul a trei zile, incepand vineri, pe 16 iunie, cu prezentarea echipajelor in Piata Libertatii din Miercurea Ciuc, iar in weekend se va desfasura concursul propriu-zis in care scopul principal al participantilor este sa obtina cel mai bun timp pe traseul special amenajat pentru aceasta competitie.

Pentru cei care vor sa urmareasca intreaga competitie, dar nu pot participa, organizatorii Harghita Challenge au gasit solutia ideala. Astfel, sesiunile de recunoasteri si antrenamentele cronometrate (care vor avea loc sambata, 17 iunie) pot fi urmarite pe canalul de YouTube al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, iar concursul (duminica, 18 iunie) va fi difuzat live pe canalul Prima Sport. (sursa: fanrally.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 16.06.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply