Participare încununată de succes a elevilor de la Liceul Tehnologic “Ion Bănescu” la concursuri naționale și județene

0
696

Elevii Liceului  Tehnologic “Ion Bănescu” au participat la diverse concursuri  naționale și județene obținând rezultate deosebite, astfel:

Ø  La concursul județean “Coafuri magice” eleva Cristea Ștefania, de la clasa a XI-a D, a obținut premiul III. Concursul face parte din proiectul județean “Performanță în meserie”, inițiat de  Liceul tehnologic “Virgil Madgearu”, Constanța. Acest proiect  îşi propune dezvoltarea și valorificarea competențelor profesionale elevilor din liceele tehnologice pentru învăţarea unei meserii, creșterea capacității de socializare și comunicare, promovarea fair-play-ului și respectului candidaților față de ceilalți.

Ø  Elevii Asoltanei Nicușor Valentin și  Hanu Daniel Andrei de la clasa a XII-a B au participat alături de un număr mare de elevi, la Concursul județean “Îndemânatic DA, teribilist, NU.

Elevul Hanu Daniel Andrei a obținut mențiune, dovedindu-și cunoștințele de legislație și abilitățile de bun conducător auto. Concursul face parte din Proiectul Educațional Regional “Civilizația Șoselei” și își propune să  sensibilizeze  elevii față de numărul mare anual de accidente rutiere care au ca urmare pierderea de vieți omenești sau rănirea de personae, oferindu-le ca alternativă a teribilismului specific vârstei lor, indemânarea ca factor de mândrie si dezvoltare personală și profesională.

Ø  În data de 03.05.2023 s-a desfășurat Etapa 1 a competiției Young Car Mechanic 2023, la care au  participat elevii Ivan Dorel Ștefan, Dode Dănuț Nicușor și Stamin Ionuț Cătălin alături de alți  130 elevi de la 33 unități de învățământ din 11 judete, Cluj, Bistrița Năsăud, Mureș, Bihor, Satu Mare, Baia Mare, Maramureș, Sibiu, Alba, Sălaj, Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Elevul Ivan Dorel Ștefan s-a calificat în etapa următoare  care va avea loc pe 16.05.2023.Young Car Mechanic este un concurs internațional pentru elevii liceelor si scolilor profesionale ​​tehnice. Obiectivul principal este sensibilizarea tinerilor cu privire la ocupația de mecanic auto, împărtășirea experienței și metodelor de învățare și găsirea de tinere talente în domeniul mecanicii și intretinerea autovehiculelor

Ne mândrim cu reușitele elevilor noștri și le mulțumim colegilor care au îndrumat elevii spre obținerea acestor rezultate deosebite. Felicitări, tuturor elevilor și profesorilor coordonatori!

Director, prof. Barabaș Virginica,                                                                                      Consilier de imagine, prof. Șemședin Daniela.


Mangalia News, 16.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply