Ionel Rugea, fotograful care, prin simplitate, ne-a dezvăluit felul lui de a privi, felul lui de a trăi, în recenta expoziție de la Cercul Militar Mangalia

0
870
„Sunt atât de multe lucruri de spus despre fotografie, sunt atâtea lucruri de spus despre fotograf, sunt minunate momentele în care doar privești și trăiești acel moment văzut de fotograf. Expoziția la care am participat l-a avut ca protagonist pe Ionel Rugea, un om ce nu mai are nevoie de prezentare și nici de publicitate, un fotograf care, prin simplitate, a reușit să expună felul lui de a privi, felul lui de a trăi”.
„Felicitări! Aprecierile sunt cu atât mai mari cu cât tu faci asta pentru a arăta oamenilor că felul tău de a privi dezvăluie o parte poate neștiută a unei fine pasiuni și trăsături omenești, dragostea pentru fotografie. Voi etala, pentru cei ce au ratat, câteva din lucrările lui și momentele în sine. Gânduri bune, camarad de amintiri, lumină bună și perspectivă impresionantă!”. (Roberto Cojan, 01 Mai 2023. „Sunt cel ce spune povestea evenimentului tău in imagini. Oriunde”).


Mangalia News, 01.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply