Nopți de Vamă – Live: Sunt ceva oameni veniți în Vamă și încă se vine! :) | Peripețiile unui scriitor în Vama Veche [FOTO-VIDEO]

0
887
Nopti de Vama – Live: Ce tare, am avut primul super episod #pendigbook in #VamaVeche 2023. Cineva mi-a platit o carte #NoptiDeVama, dar mi-a lasat-o mie sa o daruiesc cuiva care o doreste! Multumesc inca o data domnului care a facut acest superb gest! Sper sa le placa micul meu volum, destinatarilor lui.

Live: Sunteti în Vamă? Doar aici găsiti cărțile mele din seria #NoptiDeVama (cu autograf, dacă îl doriți 🙂 ). Vă aștept cu ele pe Principală, între 17 si 20. (Dan Niță).
Ce a făcut Vama in 2020? A trăit! Rebel, controversat, dar sincer, cu drame, cu iubiri, cu Bolero la răsărit, cu râsete, cu gafe, cu chitare in noapte pe Principală, cu focuri si boxe pe plajă, cu tinerețe și poftă de viață. Poveștile si trairile acelor clipe le găsiți in noua mea carte, “Vama Veche. Schite din pandemie. Anul I”.
Aflati cum e o noapte la Stuf #VamaVeche din “Cum era Vama?”. Vedeti ce se petrece in campingurile din Vama in “Exista Vama dupa Bac” si veti avea prilejul sa râdeti copios cu personajele mele dar si sa varsati o lacrima la final…
Doriti o lectura foarte variata? Va asteapta cele trei volume cu mici povestioare, care va vor arunca din emotie in emotie, dar si prin ceva amintiri!
Vreti sa va plimbati in #Vama de acum 15-20 de ani, neasfaltata si plina de corturi pe plaja, cu La Pirati, Goblin, Hand si Stuf (cel in care dadeai cu capul de acoperis )? Si sa intalniti oameni si intamplari sarite bine din cotidianul cenusiu al restului tarii? O puteti face in paginile romanului “Nopti de Vama. Anii 2000”.
Detalii despre carti, la http://noptidevama.blogspot.com/…/detalii-despre…
Gasiti reactii despre ele, la: http://noptidevama.blogspot.com/…/reactii-despre…
Neeeatza!!! Superbul răsărit de azi din #VamaVeche:
Dan Nita, Live: Când dai peste Jamis cântând superb, la 3 noaptea-n Vamă:
Live: In #VamaVeche inca se vine. Corespunzator 🙂


Mangalia News, 01.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply