Restaurantul DROIT GAUCHE din Mangalia este primul restaurant acreditat fără gluten – GLUTEN FREE, de pe litoralul românesc

0
958
  • Restaurantul Droit Gauche din Mangalia a finalizat procesul de implementare a programului Eating Out și a primit acreditarea din partea Asociatiei Române pentru Intoleranță la Gluten – ARIG.
Felicităm echipa Droit Gauche pentru toată munca depusă în implementarea acestui program și le suntem recunoscători pentru dedicarea față de comunitatea noastră.
Mâncarea pe care o găsiți la noi este fără zahăr, fără gluten, fără carbohidrații ăia răi, fără amidon, fără coloranți și fără conservanți. În schimb, mâncarea noastră este gustoasă, cu surse bune de ingrediente, perfectă, atât pentru cei care au adoptat un stil de viață keto/ low carb, pentru cei care consuma alimente cu puțini carbohidrați, pentru cei cu intoleranță la gluten, pentru persoanele cu diabet, vegetarieni și pentru toți pasionații de mâncare bună“, au precizat Oana și Dragoș, deținătorii restaurantului.

 

Droit Gauche este un restaurant Gluten free, Keto | low carb, care funcționează pe bază de rezervare inclusiv la delivery.

Rezervările se pot face la telefon 0745014999, sau online prin platforma Dish: https://bit.ly/DroitGauche. (sursa: https://www.mangalia.tv/).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply