Rareș-Andrei Buzdugan, Cristian Safta și Radu Dincă, elevi ai Liceului Teoretic „Callatis” s-au calificat la etapele naționale ale Olimpiadelor de Informatică, Matematică și Sport – Șah, dedicate liceenilor

0
1023
Pe pagina de socializare a Liceului Teoretic „Callatis” din Mangalia a fost postat următorul mesaj: „Avem elevi pe care îi felicităm pentru rezultatele obținute, dar le și urăm succes în etapele viitoare ale competițiilor la care au participat. Adresăm aceleași urări și profesorilor coordonatori.
Rareș-Andrei Buzdugan, din clasa a 9-a B, s-a calificat la etapa nationala de Informatica, care se desfasoara in perioada 1-6 aprilie. Pe 3 aprilie a fost premiat cu Medalie de argint si Mentiune, in urma locului 16 pe care l-a obtinut. In perioada 4-5 aprilie este selectat în lotul national, in vederea participarii la competitiile internationale. Rareș este reprezentantul Liceului Teoretic Callatis și al Centrului de Excelență Constanța, profesori îndrumători Pilat Mihaela si Giuglea Laura.
Cristian Safta, din clasa a 10-a A, s-a calificat la etapa nationala a Olimpiadei de Informatica aplicata Acadnet, sectiunea retele. Faza nationala si internationala a olimpiadei se desfasoara la Universitatea Politehnica Bucuresti, in perioada 4-7 mai”.
L.E: Astăzi vă vorbim despre un alt elev cu care ne mândrim: Radu Dincă.
Este elev în clasa a X-a A și va reprezenta liceul nostru la etapa națională a Olimpiadei de Matematică ce se va desfășura la Craiova în perioada 10 -14 aprilie. De pregătirea lui s-au îngrijit doamna profesoară Sali Ghiulserin de la Liceul Teoretic Callatis, precum si doamna profesoară Goga Georgiana, de la Centrul de Excelență Constanța.
Radu nu va intra însă în vacanță, deoarece în perioada 19-21 mai va fi prezent la Craiova pentru etapa națională a Olimpiadei Sportului Școlar, la Șah. Doamna Tudor Lakme este coordonatorul pentru această disciplină.
Mult succes, Radu! Felicitări, pentru eforturile depuse!
Felicitări, profesorilor coordonatori!
MN: Iată Calendarul Olimpiadelor școlare din acest an:
Calendar_Olimpiade_nationale_scolare_2023.

MN: Felicitări, Rareș, Cristi, Radu, precum și profesorilor îndrumători!

Mangalia News, 07.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply